Kursus i januar

Stilhedsreatreat og selvudvikling.
Start fredag d. 26.1 Kl. 15.00
Slut mandag d. 29.1 kl. 15.00  


Kurset vil overvejende bestå af en gennemgående øvelse, hvor man skiftevis spørger hinanden: "Hvem er du?". Denne øvelse er meget dybdegående og transformerende og udfordrer vante mønstre og strategier, som kan være blokerende for den frie udfoldelse af det levede liv.  I stedet vil man stille og roligt nærme sig sin egen kerne og værens-tilstand efterhånden som de forskellig lag skrælles af og man vil komme i kontakt med en mere autentisk måde at være i verden på.

Ud over denne øvelse vil der være fordybelser på andre måder, men gennemgående er man i sin egen proces hele kurset igennem.

Praktisk

Rent praktisk er der overnatning på stedet for at søge at gå ind i fordybelse og væren væk fra den almindelige hverdag. Der medbringes eget sengelinned. Overnatning foregår på flermands-værelser, hvilket underbygger følelsen af at være i egen proces og bære at være i sit eget "space" trods det, at der er andre mennesker til stede omkring een.

Der bliver serveret 3 hovedmåltider om dagen og man opfordres til at medbringe en fyldig vegetarisk  hovedret til 6-8 personer for at holde prisen nede. Kursisterne skal ikke selv deltage i det praktiske udover at medbringe denne ret.

Pris:  1500,- som indbetales på dette kontonummer senest 3.1.18: 5479-7501525. Tilmelding er herefter bindende.

Spørgsmål kan stilles på mail: susanne@wichpsyk.dk eller telefon: 28729002.

Kurset afholdes på: Palleshavevej 16, 5750 Ringe.

Max 8 og minimum 6 deltagere.

Kærlig hilsen

Susanne Wich
Kursusholder

Valdis Sigurdardottir
Medkursusholder